Steengoed in zwembaden en zwemvijvers

Gehaco werd in 2011 opgericht in Merksplas door zaakvoerders Hans Lambregts en Gert Leirs. Ze werkten eerst samen als collega’s en hadden daarna beiden een eenmanszaak. Daardoor zijn het uiterst ervaren vakmannen.

Persoonlijke en correcte service

Bij Gehaco zorgen we voor een persoonlijke en correcte service. De zaakvoerders werken mee aan elk project en we zorgen ervoor dat de planning stipt wordt nageleefd. We zorgen er ook steeds voor dat je een eerlijke prijs betaalt voor onze diensten. De prijs op de offerte, is de prijs die je betaalt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. We zorgen voor een snelle en professionele service in de regio Antwerpen, Mechelen, Hoogstraten, Merksplas en Limburg, maar ook daarbuiten!

Doordat we verschillende diensten combineren, komen we meermaals bij dezelfde klant thuis. Voor onze klanten is het ook altijd fijn om een vertrouwd gezicht terug te zien. Daarnaast weten we ook perfect hoe de woning is opgebouwd en kunnen we meteen van start gaan. Jij betaalt als klant één prijs en hoeft niet met verschillende firma’s contact op te nemen. Zo maken we het je graag gemakkelijk.

Werkregio

We zorgen voor een snelle en professionele service in de regio Antwerpen, Mechelen en Limburg. We zijn ook vooral actief in de Kempen. Zo hebben we heel wat projecten lopen in Merksplas, Ravels, Hoogstraten, Poppel, ...

Hoogwaardige materialen

Naast een service met een ongeziene expertise, werken we ook steeds met de meest hoogwaardige materialen. Zo zorgen we ervoor dat we kwaliteit leveren aan al onze klanten.