Plug & Play pakket voor zwembadsystemen

Droom je van je eigen zwembad, maar weet je niet waar te beginnen? Ons Plug & Play pakket voor zwembadsystemen biedt jou de ultieme vrijheid om je eigen oase van ontspanning te creëren. Jij krijgt hierbij als doe-het-zelver de juiste tools en begeleiding om een professioneel zwembad te bouwen, zonder de gebruikelijke stress, complexiteit en je bespaart kosten!

Hoe gaat een Plug & Play pakket in zijn werk?

  • Plaatsbepaling: Kies de juiste locatie voor de plaatsing van jouw container. 
  • Grondvoorbereidingen: Bereid de grond voor door deze te egaliseren en eventueel te voorzien van een stevige ondergrond.
  • De aankoop: Koop jouw zelfbouwpakket bij ons aan. Je kan kiezen om het pakket bij ons te komen halen of het wordt geleverd. 
  • Installatie van de systemen: Leg het zwembadsysteem volgens de voorgeschreven methode door enkel de slangen aan te sluiten op de juiste voering. Indien gewenst, helpen wij ook mee met de opstart. 
  • Plonsen maar! 

Ons team staat voor jou klaar

Ondervind je problemen of heb je vragen? Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat je met vertrouwen aan je eigen zwembadproject kunt beginnen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

)

Zwemvijver of zwembad zelf bouwen in simpele stappen

1

Ben of ken jij een goeie grondwerker? Dan is het evident om je vijver of bad zelf te laten graven en/of metselen. Gehaco voorziet een plan hoe jij je graafwerken best uitvoert en nadien beton stort. 

2

Achteraf reken je op Gehaco om de folie en afwerking van je zwemplezier volledig te verfijnen.  

3

Een piekfijn resultaat waardoor je elk seizoen geniet van je tuin! 

Een Plug & Play pakket voor zwemvijver of zwembad iets voor jou?

Neem contact op