Renoveer jouw zwembad of zwemvijver

Is jouw zwembad of zwemvijver toe aan een opfrissing? We zijn gespecialiseerd in renovaties voor zowel zwembaden als zwemvijvers. Van kleine upgrades tot grootschalige herontwerpen, we pakken alles aan, behalve de constructie zelf.

Wat renoveren wij voor jou?

  • Modernisering: Van het upgraden van verouderde apparatuur tot het implementeren van energiezuinige technologieën, we brengen je zwembad naar de huidige standaarden.
  • Herstelwerkzaamheden: Reparaties van scheuren, lekkages, of beschadigde oppervlakken om de functionaliteit te herstellen en de levensduur te verlengen.
  • Look & feel: Van nieuwe tegels en bekledingen tot het aanpassen van de omgeving met nieuwe verlichting en landschapsarchitectuur. We creëren een nieuwe uitstraling die past bij jouw wensen.
  • Technologische integratie: Het implementeren van slimme technologieën voor betere controle en onderhoudsgemak.

Een nieuw zwembad kopen of toch renoveren?

Twijfel je tussen jouw zwembad vervangen of renoveren? Kies dan voor zwembadrenovatie. Dit kan kostenefficiënt zijn omdat het oude zwembad niet volledig hoeft te worden afgebroken. De kosten voor zwembadrenovatie variëren op basis van jouw specifieke wensen en vereisten.

We staan klaar om bij jou langs te komen en alle opties te bespreken, terwijl we ook de huidige staat van je zwembad beoordelen. Wil je het zwembad in zijn huidige vorm behouden, of denk je aan toevoegingen van wellnessfaciliteiten voor extra comfort? We helpen je graag met de juiste keuzes voor jouw vernieuwde zwemomgeving!

{

Hulp nodig met jouw renovatie?

Laat jouw zwembad of zwemvijver opnieuw stralen door contact met ons op te nemen! Wij helpen jou graag verder.

Contacteer ons team