Roldek voor zwembad en zwemvijvers

Op zoek naar roldekken die jouw zwembad of zwemvijver naar een hoger niveau tillen? Ontdek onze verschillende roldekken!

Wat zijn de voordelen van roldekken?

  • Veiligheid: Roldekken bieden een extra laag bescherming voor kinderen en huisdieren. Ze voorkomen ongeautoriseerde toegang en verminderen de kans op ongelukken.
  • Duurzaam: Door het gebruik van een roldek blijft de warmte beter behouden, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en minder verdamping van water.
  • Onderhoudsgemak: Roldekken verminderen de behoefte aan handmatig reinigen doordat ze vuil, bladeren en ander vuil buiten houden. Dit resulteert in minder onderhoud en een schoner zwembad. 

Bekijk onze verschillende roldekken

Opbouw Roldekken

Bij een bestaand zwembad kan er gekozen worden voor een bovengronds roldeksysteem dat je ook automatisch kan bedienen. De rol kunnen kasten we, indien gewenst, af met hout zodat het een zitbank wordt.

Elektrische inbouw roldekken

Deze roldekken worden elektronisch bediend met een motor. Met een druk op de knop kan jij ze automatisch openen of sluiten, waardoor ze gemakkelijker in gebruik zijn dan handmatige varianten.

Solar Roldekken

Deze lamellen zorgen ervoor dat de warmte van de zon beter opgevangen en afgegeven wordt aan het water. Ze zijn energiezuinig en verminderen jouw kosten. 

Op zoek naar een roldek?

Laat ons je helpen om jouw zwemparadijs compleet te maken! Of je nu meer veiligheid wilt, kosten wilt besparen of gewoon wilt pronken met je zwembad, onze roldekken hebben het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op